Actie buitenzonwering

Heerlijk weer die zon!

Met onze buitenzonwering blijft je huis heerlijk koel bij zomerse temperaturen. Colors@Home Van Nieuwenhuizen helpt je graag om de zon buiten te houden. Zo heb je de keuze uit screens, knikarmschermen, rolluiken, markiezen en uitvalschermen. In onze winkel in Amersfoort adviseren we je graag welk type buitenzonwering het beste past bij jouw wensen. Mocht je het fijn vinden, dan kunnen we ook langskomen voor thuisadvies. Op die manier weten we precies welk type buitenzonwering perfect past bij jouw woonsituatie.

Gratis Somfy switch

  • Bedien je slimme apparaten via de nieuwe app in je smartphone;
  • Simuleer aanwezigheid in huis door geautomatiseerde verlichting;
  • Creëer scènes die automatisch worden geactiveerd door verschillende accessoires;
  • Start persoonlijke en creatieve scènes met behulp van sensoren.

Bij aanschaf van buitenzonwering krijg je een gratis Somfy TaHoma Switch.

Kom snel langs bij Colors@Home Van Nieuwenhuizen en vraag naar de voorwaarden. De TaHoma® Switch van Somfy is de eerste slimme bediening om je apparaten centraal te verbinden en te bedienen. Een perfecte oplossing voor een slim huis.

 

Colors@Home Van Nieuwenhuizen dé interieurspecialist!

Wij zijn gespecialiseerd in raamdecoratie, gordijnen, vloeren, behang, horren en buitenzonwering. Hiermee kunnen we voor een fantastische make-over van jouw huis zorgen. Colors@Home Van Nieuwenhuizen snapt dit. We helpen je samen met ons, de juiste keuzes te maken. Bij ons in de winkel in Amersfoort bieden we je voorbeelden voor wat extra inspiratie. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kun dus rekenen op kwalitatief hoogwaardige producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij samen met je familie nog jaren van je inrichting kunt genieten. Wil je nog meer weten? Vul het onderstaande formulier in en je hoort snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellen