608-vloeren_vinyl-header.webp

Betaalbare vinylvloeren in Amersfoort kopen

Wil je graag een vinyl vloer kopen in Amersfoort? Door de vele voordelen van vinyl zien we deze vloersoort steeds vaker terug in woningen en (huur)appartementen. Het grootste voordeel van een vinyl vloer is het prijskaartje. In vergelijking met andere vloeren, zoals laminaat en pvc, zijn vinyl vloeren een stuk goedkoper. Dit verschil ga je merken als je grotere oppervlaktes gaat bedekken met vinyl. Denk aan een naadloze vinylvloer in de gehele woonkamer tot de keuken of het bekleden van de eerste verdieping.

Met name in huurhuizen en appartementen is vinyl een goede keuze, omdat het een budgetvriendelijke en gebruiksvriendelijke vloersoort is. Door het vochtbestendige karakter is het materiaal ook geschikt voor de badkamer. Vinyl is gemakkelijk schoon te houden, biedt veel comfort en is perfect te combineren met vloerverwarming. Daarnaast hebben kwalitatieve vinylvloeren een levensduur van maar liefst 10 tot 20 jaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek onze vloerenwinkel in Amersfoort en laat je inspireren.

Vinyl detail
Vinyl
Alle vloeren
  • Tapijt kopen in Amersfoort? In onze tapijtwinkel vind je alles om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Laminaat vloeren nodig in Amersfoort of Leusden? In onze laminaatwinkel vind je alles om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Op zoek naar vinyl vloeren in Amersfoort? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Op zoek naar mooie pvc-vloeren in Amersfoort? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Wil jij een marmoleum vloer in Amersfoort? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Minder galm in huis met een vloerkleedWil je de warmte van een tapijt, maar gaat een kamerbreed tapijt je wat te ver? Dan is een karpet de oplossing voor jou.
  • James onderhoud helpt!Een vlek in het net nieuwe wollen tapijt, een glas wijn over de stoffen bank, het onderhoud van de nieuwe pvc vloer, allemaal situaties..
triangle