606-vloeren_tapijt-header.webp

Sfeervolle tapijten in Amersfoort kopen

Op zoek naar een sfeervol en zacht tapijt in Amersfoort? Dan zit je bij de tapijtwinkel van Van Nieuwenhuizen goed. Met tapijt creëer je een huiselijke sfeer en een unieke uitstraling die bij jouw interieur past. Tapijt is de ideale vloerbedekking om een knus thuisgevoel te realiseren. De comfortabele stof brengt warmte in huis, voelt zacht aan en heeft een rustgevende look. Tapijt is niet alleen sfeervol, maar heeft ook genoeg praktische voordelen. Met tapijt heb je een geluiddempende vloer, wat goed is voor een prettige akoestiek. Het geluid van voetstappen wordt geabsorbeerd, waardoor het geluidsniveau wordt verminderd. Dit is niet alleen prettig voor jou, maar ook voor de (onder)buren. Hoe dikker het tapijt is, hoe groter het effect van geluidsisolatie.

Tapijt detail
Kamerbreed tapijt
Alle vloeren
  • Tapijt kopen in Amersfoort? In onze tapijtwinkel vind je alles om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Laminaat vloeren kopen in Amersfoort? In onze laminaatwinkel vind je alles om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Op zoek naar vinyl vloeren in Amersfoort? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Op zoek naar mooie pvc-vloeren in Amersfoort? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Wil jij een marmoleum vloer in Amersfoort? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Minder galm in huis met een vloerkleedWil je de warmte van een tapijt, maar gaat een kamerbreed tapijt je wat te ver? Dan is een karpet de oplossing voor jou.
  • James onderhoud helpt!Een vlek in het net nieuwe wollen tapijt, een glas wijn over de stoffen bank, het onderhoud van de nieuwe pvc vloer, allemaal situaties..
triangle