604-vloeren_pvc-header.webp

Pvc-vloeren in Amersfoort kopen

Ben je op zoek naar de mooiste pvc-vloeren in Amersfoort? En wil je graag profiteren van alle voordelen van pvc? In onze inspiratievolle woonwinkel in Amersfoort kom je een ruim assortiment tegen aan duurzame pvc-vloeren. Met de juiste pvc-vloer creëer je de ideale uitstraling in je wooninterieur. Omdat deze duurzame vloersoort multifunctioneel is, zien we pvc steeds vaker in woonkamers en keukens. Pvc is makkelijk te onderhouden, heeft een geluiddempend effect en heeft een lange levensduur. 

Heb je al een ontwerp in gedachten? Doordat de uitstraling volledig naar wens te leveren is, sluit je nieuwe PVC-vloer perfect aan op je woonstijl. Daarnaast is een pvc-vloer niet meer te onderscheiden van laminaat of een authentieke houten vloer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze woonwinkel in Amersfoort en ontdek alle voordelen van een PVC-vloer. Onze specialisten laten je graag alle opties zien en voorzien je van een eerlijk interieuradvies.

PVC vloer detail
PVC vloeren

 

Krasvaste pvc-vloeren

Pvc-vloeren staan bekend als een stevige en krasvaste vloersoort. Hoe dikker de slijtlaag, hoe beter de oppervlakte beschermd is tegen krassen. Daarnaast heeft een PVC-vloer een goede bescherming tegen vocht en zonlicht. Doordat pvc waterbestendig is, wordt deze vloersoort ook steeds vaker in de keuken gelegd. Het reinigen van een pvc-vloer is eenvoudig, een natte doek is al voldoende om de vloer schoon te krijgen.

Deze vloersoort staat ook bekend als een goede warmtegeleider. Heb je vloerverwarming in je woning liggen of ga je in de toekomst vloerverwarming aanleggen? Combineer je verwarming met pvc en geniet van een verwarmde vloer. Hierdoor heb je niet alleen een sfeervolle vloer in huis liggen, maar ook een efficiëntere verwarming. Voordelen genoeg om te kiezen voor een PVC-vloer. In onze inspirerende winkel in Amersfoort raak je niet uitgekeken op alle mogelijkheden. Wij bieden deskundig interieuradvies en ondersteunen je graag bij het kiezen van de mooiste kleuren en uitvoeringen.

Alle vloeren
  • Tapijt kopen in Amersfoort? In onze tapijtwinkel vind je alles om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Laminaat vloeren kopen in Amersfoort? In onze laminaatwinkel vind je alles om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Op zoek naar vinyl vloeren in Amersfoort? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Op zoek naar mooie pvc-vloeren in Amersfoort? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Wil jij een marmoleum vloer in Amersfoort? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Minder galm in huis met een vloerkleedWil je de warmte van een tapijt, maar gaat een kamerbreed tapijt je wat te ver? Dan is een karpet de oplossing voor jou.
  • James onderhoud helpt!Een vlek in het net nieuwe wollen tapijt, een glas wijn over de stoffen bank, het onderhoud van de nieuwe pvc vloer, allemaal situaties..
triangle