600-vloeren_laminaat-header.webp

Laminaat vloeren in Amersfoort en Leusden

Op zoek naar sfeervol laminaat in Amersfoort of Leusden? Bezoek dan de inspiratievolle laminaatwinkel van Van Nieuwenhuizen en ontdek ons ruime assortiment. In onze showroom vind je de mooiste vloeren voor je wooninterieur. Laminaat staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke karakter en levensechte uitstraling. Tegenwoordig is laminaat zo goed ontwikkeld dat het bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Daarnaast is een laminaatvloer onderhoudsvriendelijk, makkelijk schoon te maken en krasvast. Met het juiste laminaat geef je het wooninterieur een unieke en gezellige uitstraling. Wil je graag de mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Bezoek onze laminaatwinkel in Amersfoort en onze adviseurs helpen je graag verder. Vanaf Leusden is het slechts 10 minuten rijden.
Laminaat vloeren Amersfoort
Laminaat in Amersfoort
 

 

Sfeervolle laminaat vloeren

Wanneer je op zoek bent naar laminaatvloeren in Amersfoort, dan zit je bij Van Nieuwenhuizen goed. Onze specialisten kennen alle voordelen en eigenschappen van laminaat, zodat je het beste advies krijgt. Ga je voor laminaat? Dan kies je voor een onderhoudsvriendelijke vloer. Het reinigen van deze vloersoort is zo gedaan. Laminaat is eenvoudig te dweilen met schoon water en een sopje, zodat de vloer er weer als nieuw uitziet. Door regelmatig jouw laminaatvloer te reinigen, geniet je jarenlang van een sfeervolle vloer. 

Ligt er al vloerverwarming in je woning of ga je vloerverwarming in de toekomst aanleggen? Laminaat is heel goed te combineren met vloerverwarming. Hou er rekening mee dat je de juiste vloer kiest die aan deze voorwaarden voldoet. Bezoek daarom onze laminaatwinkel in Amersfoort en vraag onze experts om advies. Je krijgt niet alleen een eerlijk en vakkundig interieuradvies, maar je komt ook nog een uitgebreid assortiment aan laminaatvloeren tegen. Wij ondersteunen je graag bij het kiezen van de juiste kleuren en materialen, zodat jij een besluit neemt waar je achter staat.

We zijn niet alleen een begrip in Amersfoort, maar we staan bekend als de regionale specialist, van Leusden tot Soest. Omdat onze inspirerende laminaatwinkel goed te bereiken is, zien we veel klanten uit omliggende plaatsen. Vanaf Leusden is het slechts 10 minuten met de auto en vanaf Soest slechts 15 minuten. Onze specialisten staan te springen om je droominterieur te realiseren. Onze showroom bezoeken kan ook op afspraak, zodat wij volledig de tijd hebben om jou zo goed mogelijk te adviseren. Maak online een afspraak of neem telefonisch contact op.

Alle vloeren
  • Tapijt kopen in Amersfoort? In onze tapijtwinkel vind je alles om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Laminaat vloeren nodig in Amersfoort of Leusden? In onze laminaatwinkel vind je alles om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Op zoek naar vinyl vloeren in Amersfoort? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Op zoek naar mooie pvc-vloeren in Amersfoort? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Wil jij een marmoleum vloer in Amersfoort? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Minder galm in huis met een vloerkleedWil je de warmte van een tapijt, maar gaat een kamerbreed tapijt je wat te ver? Dan is een karpet de oplossing voor jou.
  • James onderhoud helpt!Een vlek in het net nieuwe wollen tapijt, een glas wijn over de stoffen bank, het onderhoud van de nieuwe pvc vloer, allemaal situaties..
triangle