600-vloeren_laminaat-header.webp

james onderhoud helpt!

Een vlek in het net nieuwe wollen tapijt, een glas wijn over de stoffen bank, het onderhoud van de nieuwe pvc vloer, allemaal situaties waar James het antwoord op heeft. Samen met 115 leveranciers en een eigen laboratorium heeft James reinigings- en onderhoudsproducten voor pvc, laminaat, marmoleum, vinyl, tapijt en meubelstoffen ontwikkeld. Geen moeilijke of ingewikkelde stappen die tijdrovend zijn maar eenvoudige instructies met gegarandeerd resultaat.

Als dealer van James staan wij altijd klaar om je te adviseren over jouw product en het juiste middel. Vlek in het tapijt een probleem? Met James niet meer.

Een glas wijn gemorst op de stoffen bank? James geeft jou de oplossing. Vloeronderhoud? James vertelt jou hoe dat te doen.

 

Alle vloeren
  • Tapijt kopen in Amersfoort? In onze tapijtwinkel vind je alles om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Laminaat vloeren nodig in Amersfoort of Leusden? In onze laminaatwinkel vind je alles om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Op zoek naar vinyl vloeren in Amersfoort? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Op zoek naar mooie pvc-vloeren in Amersfoort? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Wil jij een marmoleum vloer in Amersfoort? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Minder galm in huis met een vloerkleedWil je de warmte van een tapijt, maar gaat een kamerbreed tapijt je wat te ver? Dan is een karpet de oplossing voor jou.
  • James onderhoud helpt!Een vlek in het net nieuwe wollen tapijt, een glas wijn over de stoffen bank, het onderhoud van de nieuwe pvc vloer, allemaal situaties..
triangle