580-raamdecoratie-header.webp

de allerbeste raamdecoratie in Amersfoort en Leusden

Op zoek naar de mooiste raamdecoratie in Amersfoort of Leusden? Raambekleding kan veel voor jouw woning betekenen. Je brengt er sfeer mee aan in jouw interieur. Daarnaast geeft het je huis de nodige isolatie en privacy. Een ideale woonomgeving waarbij jij de touwtjes in handen hebt. De keuzemogelijkheden voor raamdecoratie zijn eindeloos. Voor al jouw woonwensen is er een oplossing te vinden. Van strakke rolgordijnen tot stijlvolle horizontale jaloezieën, je vindt het allemaal bij ons in de winkel in Amersfoort.

We zijn niet alleen een begrip in Amersfoort, maar we staan bekend als de regionale specialist, van Leusden tot Soest. Omdat onze inspirerende winkel goed te bereiken is, zien we veel klanten uit omliggende plaatsen. Vanaf Leusden is het slechts 10 minuten met de auto en vanaf Soest slechts 15 minuten. Onze specialisten staan te springen om je ideale raamdecoratie te realiseren. Onze showroom bezoeken kan ook op afspraak, zodat wij volledig de tijd hebben om jou zo goed mogelijk te adviseren. Maak online een afspraak of neem telefonisch contact op.
 

Raamdecoratie Amersfoort Raamdecoratie Amersfoort

Talloze raambekleding voor een eigen interieur

Met passende raamdecoratie krijgt jouw interieur meteen een frisse uitstraling en bovendien wordt zonlicht tegengehouden. De mooiste raamkleding vind je bij Van Nieuwenhuizen, de interieurspecialist van Amersfoort en Leusden. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment vol smaakvolle en trendy must-haves voor de inrichting van jouw huis. Wij leveren ook raamdecoratie op maat. Hierdoor krijgt jouw raambekleding iets eigenzinnigs en unieks. Laat je inspireren en kies voor kwaliteit. Benieuwd welke raamdecoratie het beste past in jouw interieur? Ook voor interieuradvies ben je bij ons in de winkel van harte welkom.

Sfeervolle raamdecoraties in Amersfoort

Colors@Home denkt graag met je mee. Hou je van frisse, vrolijke kleuren voor de ramen? Of kies je liever voor chique, neutrale kleuren? Wil je jaloezieën, of heb je liever rolgordijnen? Je hebt bij ons de keuze uit raamdecoraties in diverse uitvoeringen, kleuren en formaten, waardoor je ongetwijfeld vindt wat bij jou past. Door jouw ramen aan te kleden met raamdecoratie krijgt jouw interieur karakter. Bij Van Nieuwenhuizen vind je raambekleding in de volgende varianten:

  • Gordijnen, waaronder het rol-, dupli-, paneel-, plissé- en vouwgordijn;
  • Jaloezieën, waaronder de horizontale-, verticale- en houten jaloezie;
  • Diverse shutters.

Raambekleding Amersfoort Raamdecoratie Amersfoort

Je hebt bij ons ook de mogelijkheid om gepersonaliseerde raamdecoratie te bestellen. Jij bepaalt dus hoe je raambekleding eruit zal zien; wij leveren maatwerk! Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste kleur, uitvoering en het ideale formaat. Onze producten zijn vervaardigd van stevig, kwalitatief materiaal, waardoor deze langer meegaan. Bij het uitkiezen van de juiste stof assisteren wij jou zo goed mogelijk. Laat je begeleiden door ons deskundig team voor het beste advies! Onze gordijnen en jaloezieën zijn verder bijzonder veelzijdig, waardoor verschillende toepassingen mogelijk zijn; laat je ook hierover informeren. Colors@Home houdt altijd rekening met jou als klant. Geen zin om de deur uit te gaan? Wij komen graag een keer bij jou langs, in Amersfoort of Leusden, zodat je deskundig interieuradvies krijgt aan huis. Haal alles wat je nodig hebt voor het inrichten van een prachtig interieur.

Onze merken

Bece
Colors (raamdecoratie)
Jasno
Luxaflex Nederland
MYT
 

Onze merken

Bece
Colors (raamdecoratie)
Jasno
Luxaflex Nederland
MYT
triangle