2170-diensten_monteren-header.jpg

De service van Colors@Home Van Nieuwenhuizen!

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom komen wij graag de vloer leggen die je bij ons hebt uitgekozen. En mooie gordijnen uitgezocht? Wij komen ze uiteraard bij je ophangen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor raamdecoratie. Wij kennen onze producten door en door en kunnen er daarom altijd voor zorgen dat alles netjes bij jou thuis wordt opgeleverd. Kom snel naar onze winkel in Amersfoort om onze producten te bewonderen!

Monteren
Leggen
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies aan huis nodig? Onze interieuradviseurs komen graag langs in Amersfoort om jouw interieur een boost te geven. Neem contact op.
  • Inmeetservice van Colors@Home Van NieuwenhuizenOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van t..
  • De service van Colors@Home Van Nieuwenhuizen!Service staat bij ons hoog in het vaandel.
  • Colors@Home Van Nieuwenhuizen is CBW-erkend!Kopen bij Colors@Home Van Nieuwenhuizen geeft je meer zekerheid, want wij zijn een CBW-erkende winkel.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!