637-horren_header.webp

Effectieve horren in Amersfoort en Leusden

Ben jij op zoek naar kwalitatieve horren in Amersfoort? Van deurhorren tot raamhorren, bij Van Nieuwenhuizen zit je goed. De irritatie voor de zomermaanden: vervelende insecten die ervoor zorgen dat je ’s avonds niet in slaap kunt komen. De oplossing om je welverdiende nachtrust te behouden; het plaatsen van horren. Of je nu een normale deur of raam hebt, of een lastiger draaikiepraam, bij Van Nieuwenhuizen ben je aan het juiste adres. Om te zorgen dat alles precies past, komen we alles bij je thuis opmeten. Eerst weten wat zoiets gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

We zijn niet alleen een begrip in Amersfoort, maar we staan bekend als de regionale specialist, van Leusden tot Soest. Omdat onze inspirerende winkel goed te bereiken is, zien we veel klanten uit omliggende plaatsen. Vanaf Leusden is het slechts 10 minuten met de auto en vanaf Soest slechts 15 minuten. Onze specialisten staan te springen om jouw horren te realiseren. Onze showroom bezoeken kan ook op afspraak, zodat wij volledig de tijd hebben om jou zo goed mogelijk te adviseren. Maak online een afspraak of neem telefonisch contact op.
 

Deurhorren Amersfoort Raamhorren in Amersfoort

Horren op maat

De koele wind waait heerlijk door de ramen. Je ademt de frisse lucht met genoegen in, maar voelt opeens een zwerm muggen naar binnen vliegen. Helaas moeten de ramen worden dichtgedaan en kan je niet meer genieten van de buitenlucht. Het is dus tijd om horren te plaatsen! Met een hor, voor raam of deur, heb je geen last van vervelende insecten en kun je dag en nacht zorgeloos de frisse wind naar binnen laten waaien. Colors@Home maakt horren op maat, zodat de afmeting van jouw horren perfect past bij je raam of deur. Bestel horren van goede kwaliteit bij de interieurspecialist in Amersfoort en laat jouw ramen voortaan gerust openstaan.

Horren in Amersfoort kopen Horren Amersfoort

Horren voor ramen en deuren

Een hor kopen met het juiste formaat en van kwalitatief materiaal, tegen een scherpe prijs, is dankzij Colors@Home een makkie. Bij ons worden op vakkundige wijze horren vervaardigd met onder andere Poll-tex®, medisch gecertificeerd gaas, dat speciaal is ontwikkeld voor mensen met een pollenallergie. Colors@Home in Amersfoort biedt diverse uitvoeringen, waaruit je voor jouw eigen raam of deur ongetwijfeld kunt kiezen voor een geschikte hor. Voor raam- en deurhorren heb je keuze uit:

  • Rolhor, uitstekend voor ramen die regelmatig open en dicht worden gemaakt;
  • Inzethor, perfect voor draai- en kiepramen;
  • Vaste hor, eenvoudig te bevestigen aan ondiepe raamkozijnen;
  • Plissé hordeuren, moderne hordeur die in elke positie open kan staan.
Je hebt ook keuze uit conventionele hordeuren, zoals de rol- en scharnierende hordeur die praktisch zijn en tegelijkertijd iets bijzonders toevoegen aan je deuren. Een eigentijdser alternatief voor grote deuren is de schuivende hordeur, die eenvoudig in gebruik is. Welke uitvoering je ook kiest, met horren van Colors@Home zijn de kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd. Nieuwe horren bij ons gekocht, maar moeite met het installeren? Geen probleem! Laat al jouw aangeschafte producten door onze vakmannen monteren voor een voortreffelijk resultaat. Laat zo gauw mogelijk horren op maat maken tegen de beste prijs.

Onze merken

Luxaflex
 

Onze merken

Luxaflex
triangle