628-gordijnen_header.webp

Veelzijdige gordijnen in Amersfoort en Leusden

Ben jij op zoek naar veelzijdige gordijnen in Amersfoort of Leusden? Ieder huis is uniek en iedereen heeft specifieke woonwensen. Colors@Home Van Nieuwenhuizen weet welk gordijntype het beste aansluit bij jouw woning. Je kunt kiezen uit vitrages, overgordijnen of inbetweens. In onze gordijnenwinkel in Amersfoort vertellen we je er graag meer over. Je bent van harte welkom voor een interieuradvies bij ons in de winkel, maar we kunnen ook bij je thuis langskomen om je te voorzien van interieurtips. Daarnaast komen we thuis voor je meten, zodat de gordijnen perfect op lengte zijn wanneer ze eenmaal hangen. Wel zo gemakkelijk!

We zijn niet alleen een begrip in Amersfoort, maar we staan bekend als de regionale specialist, van Leusden tot Soest. Omdat onze inspirerende winkel goed te bereiken is, zien we veel klanten uit omliggende plaatsen. Vanaf Leusden is het slechts 10 minuten met de auto en vanaf Soest slechts 15 minuten. Onze specialisten staan te springen om jouw ideale gordijnen te realiseren. Onze showroom bezoeken kan ook op afspraak, zodat wij volledig de tijd hebben om jou zo goed mogelijk te adviseren. Maak online een afspraak of neem telefonisch contact op.
 

Gordijnen in Amersfoort Vitrage Amersfoort

Gordijnen op maat voor elk interieur

Een tijdloze en nog altijd effectieve raamdecoratie: gordijnen. Gordijnen zijn een uitstekende manier om jouw ramen een chique uitstraling te geven middels het plaatsen van soepele stoffen die, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, zonlicht weren of juist binnenlaten. Omdat gordijnen een onmisbaar onderdeel van het interieur zijn, moet je gordijnen kopen bij een interieurspecialist, die precies begrijpt welk type gordijn het best bij jou past.

Schaf jouw gordijnen aan bij Colors@Home Van Nieuwenhuizen, waar je ruime keuze hebt uit diverse stoffen, kleuren en modellen. Afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren, adviseren wij welke gordijnstoffen je het beste kan kiezen. Bij Colors@Home kun je gordijnen op maat laten maken, zodat die perfect aansluiten bij de rest van jouw interieur.

Gordijnen Amersfoort Gordijnen op maat

Gordijnen voor een knus interieur

Gordijnen zijn perfect voor het creëren van een rustgevende uitstraling in huis. Ze bieden privacy, laten zonlicht door op een mooie zomerdag en dempen fel zonlicht in de slaapkamer. Vanwege het veelzijdige karakter van gordijnen, kunnen ze in elke ruimte van het huis opgehangen worden. Colors@Home in Amersfoort geeft je deskundig interieuradvies, zodat je de juiste stoffen en modellen kiest als je gordijnen op maat laat maken. Wij onderscheiden drie typen gordijnen:

  • Overgordijnen; gemaakt van ondoorschijnend materiaal en uitstekend voor het weren van zonlicht (optioneel: voering met verduisterende stof);
  • Vitrages; gemaakt van luchtige, doorzichtige stof voor het toelaten van zonnestralen;
  • Inbetweens; hybride gordijnen met lichtdoorlatende eigenschap voor een luchtig interieur.

Onze gordijnen zijn verder leverbaar in verschillende kleuren en motieven. Voor kinderkamers kies je natuurlijk eerder voor frisse en felle kleuren met eigenzinnige patronen. In de woonkamer of voor het keukenraam wil je vast gordijnen met elegante designs en neutrale kleuren. Deze gordijnen zijn allemaal in de gordijnenwinkel van Colors@Home in Amersfoort verkrijgbaar.

De verschillende stijlen kun je bovendien uitstekend combineren met elkaar. Hiermee creëer je de perfecte balans tussen een luchtig interieur en privacy, terwijl je tegelijkertijd een knusse sfeer in huis brengt. Laat je inspireren door de nieuwste woontrends, de seizoenen of je favoriete kleuren en ontwerpen! Bestel gordijnen die passen bij jouw woning, wij zijn de expert op het gebied van woonadvies en interieurdecoratie.

Onze merken

Cachet
Catch
Cosi
De Ploeg
Jab
Vadain Gordijnconfectie
Vadain-Else
Vriesco International Fabrics
 

Onze merken

Cachet
Catch
Cosi
De Ploeg
Jab
Vadain Gordijnconfectie
Vadain-Else
Vriesco International Fabrics
triangle