621-behang_glasweefsel-header.webp

Renovlies in Amersfoort kopen

Wil je graag renovlies behang kopen in Amersfoort? Dan zit je bij Van Nieuwenhuizen goed! Renovliesbehang ziet er bijna hetzelfde uit als glasweefselbehang, maar het verschilt van materie. Dit behang wordt gebruikt om beschadigde wanden snel en eenvoudig te renoveren. Renovatievlies is erg sterk en dankzij de dikke laag vult het behang kleine gaatjes of scheuren. Je laat een oude wand weer als nieuw ogen. Wanneer je renovatievlies hebt aangebracht, kun je er direct overheen schilderen. Het voordeel is dat de ondergrond gemakkelijk te verven is, waardoor je uiteindelijk minder verf nodig hebt. Met het juiste gereedschap en kennis is de klus zelf te klaren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je deskundig advies? Neem een bezoekje aan onze interieurwinkel in Amersfoort en laat je inspireren.
Renovlies Amersfoort
Glasweefselbehang
Alle behang
  • Fotobehang: een echte eyecatcherEr zijn zoveel soorten fotobehang dat je haast wel kunt zeggen dat alles mogelijk is! Sterker nog: wanneer je de ideale print..
  • Vliesbehang in verrassende kleuren en patronen Behangen is de afgelopen jaren een stuk makkelijker geworden.
  • Glasvezelbehang: een sterke staaltje behang De basis van deze nieuwe behangsoort zijn fijne glasvezels.
  • Vinylbehang hét behang voor de badkamer of keukenVinylbehang is een type behang dat voor een gedeelte of volledig uit vinyl (kunststof) bestaat.
  • Wil je graag renovlies behang kopen in Amersfoort? Dan zit je bij Van Nieuwenhuizen goed! Bekijk de mogelijkheden.
triangle