2400-diensten_CBW_header.webp

Colors@Home Van Nieuwenhuizen is CBW-erkend!

Kopen bij Colors@Home Van Nieuwenhuizen geeft je meer zekerheid, want wij zijn een CBW-erkende winkel.

In samenwerking met de consumentenbond zijn allerlei regels opgenomen die de consument beschermen bij een aankoop. Dit gaat over onderwerpen zoals: (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Wij hanteren deze voorwaarden om je als consument extra goed te beschermen. Hierdoor ben je bij Colors@Home Van Nieuwenhuizen in Amersfoort zeker van je aankoop!  

Interieuradvies voor gordijnen
Interieuradvies voor raamdecoratie
 
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies aan huis nodig? Onze interieuradviseurs komen graag langs in Amersfoort om jouw interieur een boost te geven. Neem contact op.
  • Inmeetservice van Colors@Home Van NieuwenhuizenOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van t..
  • De service van Colors@Home Van Nieuwenhuizen!Service staat bij ons hoog in het vaandel.
  • Colors@Home Van Nieuwenhuizen is CBW-erkend!Kopen bij Colors@Home Van Nieuwenhuizen geeft je meer zekerheid, want wij zijn een CBW-erkende winkel.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!